איליה - זריקות חדשות

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

07/03/2016 | 15:23 | מאת: עדן

שלום רב, רציתי לדעת מה ההבדל בין אווסטין ולוסנטיס לבין התרופה החדשה איליה. אני כבר עברתי 36 זריקות אבסטין ולוסנטיס שלא עזרו בעין שמאל. שאלתי האם האיליה יש בה משום בשורה חדשה? תודה

10/03/2016 | 14:42 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אילייה היא תרופה שעובדת במנגנון מעט שונה ולפי המחקרים יש להזריק פעם בחודשיים. לא מצאו באופן ודאי הבדל אבל כידוע רפואה אינה מדע מדוייק וחלק מן המטופלים מגיבים לתרופה אחת יותר מאשר לשניה.

18/03/2016 | 17:07 | מאת: פרופ' דב וינברגר

במחקרים שנערכו לאיליה יתרון בשימוש בשנה הראשונה בלבד אך ישנם מקרים שהחלפת תרופה עוזרת יותר

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות