וילון כמו דף חשבון שנוסף לראיה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

07/04/2017 | 03:03 | מאת: עפר

לאחרונה ובעיקר בבוקר, בנוסף לראיה שהיא תקנה, אני מעין וילון שמורכב ממשבצות לאחר כ 3 דקות זה נעלם. אני מאובחן כחולה פרקיסון (רגל עצבנית) מטופל ב stalevo האם יש קשר? אני מאובחון כחולה csr ושנה לאחר טיפול לייזר.

08/04/2017 | 19:28 | מאת: פרופ דב וינברגר

כפי שידוע לי לתרופה אותה אתה נוטל יש תופעת לוואי של טשטוש ראיה כפי שאתה מתאר, למרות שסימנים כאלה יכולים להופיע גם בשינויים בזגוגית אך לא נראה לי שהמחלה שהייתה לך בעין CSR גורמת לתופעות כאלה, חג שמח

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות