סיבוך בעין המחייב טיפול אפשר גם דחיה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

21/03/2017 | 12:25 | מאת: לוברבום גולדא פריידא

אני אישה נשואה צעירה שסבלתי תמיד על קצר ראיה גבוה ועדיין לא טופלתי בעשר שנים האחרנות עשיתי בדיקת רופא עיניים והוא אמר לי לחזור לעוד חצי שנה עוד פעם עם תוצאות oct חדשים יש לי שאלה אם ראו בoct שמצריך טיפול בגלל ברשתית יש חורים ולא רואים את המקולה למה דוחים את זה..........???? וכשהרופא כותב רשתית+דיסקות- עצב הראיה ודוחים טיפול אני רוצה לדעת מה זה אומר..... מחכה לתשובה

30/03/2017 | 17:57 | מאת: פרופ׳ דב וינברגר

לא ברור משאלתך מה ראו ב אוסיטי, יתכן והכל היה תקין ולכן המליצו לביקורת. בפיענוח הרופא מציים את כל חלקי הרשתית שנבדקו ואין זה אומר כלום על מצב מחלה כלשהו

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות