היפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

14/01/2016 | 09:06 | מאת: זיו

שלום, לפני כחודשיים וחצי עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת PRK. כעבור יומיים החלו להיות לי הבזקים בעיניים למשך מספר ימים. כיום אני עדיין סובל מתופעות לוואי של מריחות אור ארוכות וכפילויות בחלק התחתון של העיניים. יש לציין שאני רואה טוב, אך חושש שהמכון והרופא אינם ישרים איתי. נאמר לי שאין קשר בין הניתוח להבזקים ושהתופעות שתיארתי יחלפו מעצמן, למרות שאיני מרגיש שחל שיפור. אני בשנות ה-20 לחיי. אינני יודע מה לעשות ולאן ליפנות.

14/01/2016 | 18:40 | מאת: פרופ' דב וינברגר

ממליץ על בדיקת רשתית בהרחבת אישונים ואם בסדר אז להמתין

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות