CNV

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

23/07/2015 | 22:43 | מאת: שרה

בני בן 35 ונתגלה אצלן בבדיקת OCT :בעין שמאל : רשתית צמודה, עובי מקולרי 312 , באזור המקולה, והרופא רשם "רושם ל CNV והוחלט לבצע FA ". אבקש הסבר למונח CNV , וכן FA . ומה הטיפול המומלץ והאם הנזק הוא הפיך.

24/07/2015 | 22:48 | מאת: פרופ' דב וינברגר

עניתי בתשובה קודמת שיש להבדק בהקדם אצל מומחה רשתית ולטפל המידה ואכן זו האבחנה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות