דימום ובצקת ברישתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

17/12/2014 | 09:57 | מאת: תבור

האם ניתן לקבוע אם בצקת ודימום שהתגלו בבדיקת רישתית נובעים דווקא מסתימת וריד ראשי בעין ? או שמא הווריד דולף ואין סתימה ? כיצד קובעים אם לטיפול בבצקת ובדימום נדרשות הזרקות לעין או לא ?

19/12/2014 | 17:47 | מאת: פרופ' דב וינברגר

בצקת ברשתית יכולה לנבוע מסיבות שונות כמו סוכרת או הפרעה אחרת בזרימת הדם. אני בדרך! כלל זריקות לעין מסייעות בהורדת הבצקת

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות