זכאות לתעודת עיוור

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

13/11/2014 | 10:03 | מאת: יוני

שלום רב, הנני בן 36, סובל מקוצר ראייה גבוה, פזילה בעין שמאל, וכן עיוורון לילה מולד בשתי העניין. לאחרונה ניסתי לפנות לביטוח לאומי (ועדה לפטור ממס הכנסה) וקבלתי בועדה: 55% - על חדות ראייה 20% - על שדה ראייה משום מה לא התייחסו בכלל לפזילה ולעיוורון לילה. האם לדעתך יש סיכוי לזכאות לתעודת עיוור? בתודה מראש.

15/11/2014 | 10:50 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אין לי ידע על הזכאות בתעודת עיוור. לדעתי הועדה צריכה להתחשב בכל הפגמים שיש לך כולל חדות הראיה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות