המשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

05/06/2008 | 21:45 | מאת: מ.

בהמשך לשאלתי הקודמת אכן זה מאוד מורכב שמדלקת פרקים מתפתחת אובאיטיס שגורמת לעוורון. הסיבוך בעין השנייה התחיל בגלל בצקת על עצב הראייה שזה אחת התופעות של שימוש בתרופה שנקראת באנברל.האם ניתן לעשותמשהו בעין זאת ?

צר לי אך אני נאלץ לחזור על המלצתי הקודמת - פגיעה עצבית מתרופה היא אפשרית אך קיימות אפשרויות נוספות. צריך להעריך את מידת הפגיעה ומידת הנזק הבלתי הפיך על מנת לתת לך תשובהה רצינית. ישנם מומחים איתם כדאי להתייעץ - כאלו שהתמחו במחלות עיניים דלקתיות (אובאיטיס) או נוירואופתלמולוגים העוסקים בעצבי הראיה וקשר עין-מוח

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות