בצקת

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/08/2008 | 08:35 | מאת: עד

כבר תקופה שאני קמה בבקרים עם בצקת בעפעפיים העליונות והעיניים קטנות מאוד ולפעמים הגודל שלהן שונה זו מזו. עשיתי בדיקות אלרגיה כלליות ויצא שאינני אלרגית לדבר. הייתי שבוע בחופשה בחו"ל, שם כול בוקר כשקמתי העיניים היו בסדר גמור ללא שום בצקת. חזרתי לארץ וכבר שני בקרים שאני קמה עם בצקות רציניות בעפעפיים. האם התופעה נשמעת כאלרגיה? האם יתכן ובגלל ששתיתי כמויות רבות של מים ביומיים האחרונים זה קרה והייתה הצטברות? תודה מראש.

בצקת בעפעפיים כפי שאת מתארת אכן יכולה להיות בטוי של תגובה אלרגית. אף שהביטוי הוא באזור העין - אין מדובר בבעיה עינית אלא תגובה כללית. העובדה שהיה ביוטי שונה במקומות שונים בסביבה אקלימית שונה - תומכת באבחנה זו. אני מציע לפנות לאלרגולוג

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות