תרופה אסורה לפני ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

12/09/2016 | 14:55 | מאת: עדי סגל

בתחילת חודש אוקטובר אני צריך לעבור בעין טל, בדיקה פני ניתוח קטרקט. לאחרונה קיבלתי תרופה חדשה בשם אומניק אוקאס 0.4. בעלון המצורף כתוב שאסור להשמש בתרופה לפני ניתוח קטרקט, לפיכך אין בכוונתי להשתמש בתרופה. אני מעוניין לשמוע את דעתך בנושא. כך כתוב בעלון: אם הינך עובר/ת ניתוח עיניים מסוג קטרקט או ניתוח לטיפול בלחץ תוך עיני יש לידע את רופא העיניים על השימוש בתרופה או על שימוש בה בעבר. בעת הצורך ינקוט רופא העיניים בצעדי מניעה (תרופתיים או כירורגיים). יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי הפסקת הטיפול בתרופה לפני ניתוח קטרקט בעיניים או ניתוח לטיפול בלחץ תוך עיני. תודה

אכן לא כדאי להתחיל להשתמש בתרופה אם אתה יכול עדיין להסתדר בלעדיה. אחרי ניתוחי הקטרקט תוכל להתחיל להשתמש בה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות