המשך לשאלה מאתמול בנושא נפילה וחבלת ראש

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

26/08/2016 | 18:15 | מאת: נינה

וחבלת ראש באיזור הרכה. שלום. אני בנבדקתי במיון עיניים בשל תלונות על טשטוש הראיה לאחר נפילה וחבלה על איזור הרכה בצד ימין. תוצאות הבקידה יצאו תקינות.ללא ממצאים פטלוגיים -ללא קרע,ללא תזוזת העדשה שהוכנסה בניתוח קטרקט וכו . עם זאת אני מרגישה שראיה שלי לא חדה כפי שהייתה טרם הנפילה,מרגישה מין טשטוש. מכיוון שמדובר בעין היחידה שלי (השניה עיוורת לאחר שעברתי aion לפני 12 שנה) זה מלחיץ אותי מאוד. האם יכול להיות שטישטוש הוא זמני ואם טישטוש לא יעבור ,אחרי כמה זמן ניתן לדעת שמדובר במשהוא פטולוגי ואז באיזה כיוון לחפש? תודה.

לא ברור לי מה יכול להסביר טשטוש זמני. בנוסף מדובר בעין הטובה שלך כך שאת יכולה להבחין בכל שינוי די בקלות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות