ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

30/07/2016 | 09:31 | מאת: מישל

שלום רב, לפני שבועיים עשיתי ניתוח קטרקט בעין שמאל וכעת התקבל למרחק 0.75- וצילנדר 2.25-. בעין ימין יש התחלה של קטרקט עם קוצר ראייה של 7.25- וצילנדר 1.25-. מתלבטת עם כדאי כבר לנתח את עין ימין, או לחכות להתפתחות הקטרקט בעין זו. תודה רבה

מה שאת צריכה זה לבדוק בעוד כחודשיים לאחר שתעשי משקפיים חדשים, אם את מסתדרת עם הפער בין העיניים. אם כן אז אין מה למהר. אופציה שניה לניטרול הפערים בין העיניים- הרכבת עדשות מגע.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות