לאחר ניתוח קטרקט בעין אחת ולפני ניתוח קטרקט בעין

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

07/05/2016 | 17:38 | מאת: יורם

עברתי לפני 6 ימים ניתוח קטרקט,והושתלה לי עדשה לראיה לרחוק. בבדיקה של הרופא מתברר שכעת אני רואה בעין המנותחת 6:6 ,הרופא המנתח המליץ לי בעין השנייה שגם לה מגיע ניתוח קטרקט להשתיל עדשה לראייה לקרוב לטענתו בחלק גדול מהיום לא אזדקק למשקפים. אשמח לשמוע חווד המקצועית. בתודה

הטכניקה שתיארת נקראת מונו-ויזן. היא מאד מקובלת. צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי מסויים שהפער בין העיניים יפריע לך וגם שתהיה פגיעה בראיית עומק. יותר בטוח ללכת על פער קטן יותר בין העיניים ולכוון את הפוקוס של העין השניה לטווח ביניים כמו למחשב. ככה הפער קטן וגם אם מעדיפים בכל זאת להרכיב משקפיים הם יותר נוחים ומאוזנים.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות