קאטארקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

21/06/2008 | 19:52 | מאת: etryy

עברתי לייזר בעין ימין לתיקון קרעים ברישתית וישלי גם pvd בעין ימין יש לי קאטראקט בשתי העיניםביחוד יש לי ירידה חדה בעין שמאל הראיה שלי עים מישקפים לא מושלמת לא 66 רציתי לישאול כיצד קובעים את המספר של העדשה שמשתילים ואים לאחר השתלת העדשה החדשה אני אראה 66 ולא אזדקק יותר למשקפים והאים המספר לא ישתנה ויהייה אותו מיספר כל החיים וכמה עולה ניתוח הקאטראקט

קביעת העדשה המושתלת נעשית בעזרת מדידת אורך העין וקימור הקרנית. אילו אינם משתנים במהלך כל חיינו הבוגרים ולכן גם העדשה המושתלת היא לכל החיים ולא מחליפים אותה..במידה ויתר העין תקינה ובעבר ראית 6/6 יש סיכוי טוב שתחזרי לראות מצוין לאחר הניתוח (בהנחה שהקטרקט הוא הבעיה היחידה). תיקון הקרע ברשתית וה- PVD אינם מפריעים ואינם משנים דבר לגבי ניתוח הקטרקט או בחירת העדשה.תכנון נכון של העדשה המושתלת יאפשר לך גם להוריד את מספר המשקפיים משמעותית לכל מספר שהוא, ואפילו ללא משקפיים כלל. ולגבי מחיר הניתוח - אין זה הפורום לעסוק בנושא זה בהצלחה

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות