ניתוח קטרט ובועת אויר

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

12/02/2016 | 09:11 | מאת: אבי

לפני יומיים עברתי ניתוח קטרט ואני רואה בעין הזאת מטושטש לגמרי יש לי בעין כמו בועת אויר מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה האם זה יעבור מכיוון שאני רואה בעין המנותחת כמו לפני הקטרט ואני בלחץ האם יכול להיות שהניתוח לא הצליח ואיך מטפלים בבועת אויר הזאת בתודה מראש

השארת בועת אוויר בעין נפוצה ובדכ זה נעשה בכוונה על מנת לשפר את הסגירה של העין על ידי הבועה או כדי להצמיד שכבה פנימית בקרנית. הבועה נספגת בעצמה. אם הרופא בדק אותך ולא מצא בעיה יש לצפות לשיפור בראיה במהלך השבוע הראשון אחרי הניתוח.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות