התאמת עדשות פרימיום בניתוח קטראקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

01/11/2015 | 02:37 | מאת: יפה

לפני כ-10 שנים עברתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר ולפני כשנה עברתי תיקון נוסף בעין אחת.התיקון לא הצליח. הרופא המליץ לי לעבור תיקון נוסף.בינתיים התברר כי יש לי קטארקט במצב מתקדם . יש לי צילינדר 2. האם יכול להתאים לי ניתוח עם השתלת עדשות פרימיום?

כעיקרון עדשות מולטיפוקליות אינן מומלצות אירי לייזר להסרת משקפיים בגלל חוסר היכולת להבטיח דיוק בתוצאה הרפרקטיבית. לעיתים כן להשתיל עדשה טורית שמתקנת את הצילינדר תוך תאום ציפיות עם המנותח- כלומר שיהיה שיפור אך לא בטוח שכל הצילינדר יתוקן.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות