מצמוץ בעיניים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

22/06/2009 | 16:09 | מאת: עליזה

מזה כשנה וחצי החל בעלי למצמץ בעניו באופן תכוף ביותר לא יכול למקד את מבטו אף לא לרגע זה מאוד מטריד מה גם שהוא נוהג ברוב שעות היום כאשר החלה התופעה הלכנו לנוירולוגית והוא עבר סדרת בדיקות בין היתר סי.טי וכן בדיקות של גלי המוח בעלי בן 57 בריא בדרך כלל בכל הבדיקות לא נמצא ממצא שיצביע על סיבת התופעה הייתי מבקשת עצה לאיזה מומחה לפנות גם רופא עיניים לא מצא שקיימת בעיה אודה על תשובתכם

מצמוץ בעיניים יכול להיות סימן לבעיה נוירולוגית שאין לה הסבר- ישנם מצמוצים שממש לא מאפשרים תפקוד ולא מוצאים בעיה אחרת בבדיקות שונות כמו ב- CT. אפשר לנסות להשלים ברור אצל נוירואופתלמולוג ואם גם הוא לא ימצא בעיה כדאי לפנות לאוקולופלסטיקאי=מומחה לבעיות עפעפיים וארובה. מה שבד"כ עושים הוא להזריק בוטוקס, כמו שמזריקים להחלקת קמטים בפנים וזה מונע מצמוצים לשלושה חודשים.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות