קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

25/11/2014 | 20:42 | מאת: יוכי

שלום עדי בהמשך לסיפור שלי הראיה שלי מטושטשת אני גם לא רואה טוב פנים של אנשים מטווח של 2-3 מטר אני מאד חרדה גם הבוקר קמתי עם טשטוש שלא היה לי לעט לעט חזר להיות טשטוש כמו בימים הקודמים טשטוש שלקראת ערב נהיה טיפה יותר טוב(אך ללא שיפור לאחר תלונות טלפוניות ובדיקה אצל הרופא לפני שבוע (בבדיקה לא מצא הרופא שום ממצא)שלח אותי הרופא לOCT כדי לשלול בצקת ברישתית האם לפי זה אפשר יהיה לדעת מדוע יש טשטוש כי אין לי יובש ממשי לפי דברי הרופא אומנם רשם לי רפרש טירס ואני לקוחת כבר שבועיים בנוסף לטיפות האחרות וכן האם לא מסוכן לבצע OCT לאחר שבועיים של ניתוח קטארקט ואיך קורה שביומים שלוה הראשונים ראיתי טוב האם ישיבה במחשב עושה את זה כי אני לא מעט יושבת שעתיים ביום תודה תודה עדי

אין בעיה ואין שום סכנה בביצוע OCT מיד אחרי הניתוח וגם מספר רב של פעמים. ישיבה במחשב אינה גורמת לטשטוש אך כן יכולה מעט להחמיר יובש בעיניים עקב ירידה ברפלקס המיצמוץ.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות