חישוב מספר העדשה המושתלת

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

14/12/2020 | 11:00 | מאת: ארתור

במקרה של עדשה טורית מונופוקאלית - האם חישוב כוח העדשה הוא אובייקטיבי לחלוטין ? כלומר,הוא מתבסס על הבדיקה הביומטרית בלבד, ללא תלות בתוצאות בדיקת הראייה הסובייקטיבית המבוצעת ע"י האופטומטריסט ?

נכון

14/12/2020 | 14:49 | מאת: ארתור

תודה רבה על תשובתך המהירה. ושאלת המשך: לכמה זמן תקפה הבדיקה הביומטרית, והאם יובש של העיניים יכול להטות את התוצאה ?

בדרך כלל אם עברה שנה מהבדיקה הקודמת כדאי לחזור עליה. יובש יכול לשנות את הקריאה מהקרנית משמעותית.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות