3 חודשים אחרי ניתוח קטרקט הפרעה זמנית בראיה

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

25/11/2020 | 11:46 | מאת: אור

שלום רב ותודה על הפורום. אני צעיר בעשור השלישי לחיי, שלושה חודשים אחרי ניתוח קטרקט - עדשות טוריות, מונו וויז'ן, תוצאות משביעות רצון. אתמול באופן חד פעמי למשך מספר שעות ראיתי הילות וסינוורים, ראיה מעט כפולה וקושי לקרוא גם עם משקפי קריאה. (הרגיש קצת כמו בשבוע הראשון לניתוח) האם יש מקום לדאגה?

אני חושבת שכדאי להיבדק ליתר בטחון. למרות שאני מבינה שהכל חזר לנורמה.

15/05/2021 | 18:55 | מאת: קרן

הי אפשר לשאול אותך מה הפער שבחרת בין העיניים? גם אני עשיתי לפני מספר ימים קטרקט בעין שמאל למרחק עם עדשה טורית, ורואה בה מצוין, אולם לפי התכנון בעין השניה אמור להיות לי ניתוח בעוד מספר ימים למינוס 1.75 כדי שתכסה את הקרוב ואני פתאום לא בטוחה בהחלטה. מנסה לדמות את התחושה עם עדשת מגע ומרגישה שהראיה לא מאוזנת.. . תודה !

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות