3 שבועות קטארט, הותקן עדשה מיני פוקטליות

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

06/10/2020 | 02:16 | מאת: ברק

האם המנתח טעה במידות, שלא של הצילינדר מ 1.5 הצליחה לרדת עד 0.5 במקום 0. האם יסתדר עם הזמן?

בשלב זה לא סביר שהמצב ישתנה אבל יש סיכוי קטן שעוד יהיו שינויים. צילינדר של 0.5 נחשב לקטן ולא נחשב לטעות. אם מושתל עדשה מולטיפוקלית לעיתים זה כן יכול להפריע לראיה יותר מאשר עם עדשה מונופוקלית.

06/10/2020 | 14:40 | מאת: ברק

זה מיני מולטיפוקלית לבינוני ורחוק... לא פוקאלית שלמה רק מול טלויזיה בולט ההפרעה של החצי צלינדר, מול מסמך או כיתוב מס רכבים לא מפריע.. מוזר? מדוע?

כנראה מדובר בעדשת סימפוני. זה מובן לחלוטין למה לקרוב זה לא מפריע, זה אפילו עוזר קצת צילינדר וקצת קוצר ראיה. לרחוק זה מפריע.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות