ניקוי בליזר אחרי קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

22/09/2020 | 12:28 | מאת: יצחק בי.

אני בן 79. לפני כ-5 שנים עשיתי ניתוח קטרקט בעין שהצליח. היום הייתי אצל רופא עינים לבדיקות שגרתית והוא מצא ליכלוכ על העדשה של הקטרקט.הו הפנה אותי לעשות ניקוי של עדשת הקטרקט ע"י לייזר. כל העניין לא ברור לי , ולא ברור לי לאן זה מוביל אותי. אודה לכם אם תפנו אותי לחומר בעניין (בעברית)

זה לא ניקוי של העדשה אלא של קטרקט מישני. זו עכירות שצומחת בדרך כלל מספר שנים אחרי הניתוח מאחורי העדשה והלייזר שוב פותח ציר ראייה נקי מעכירויות.

מילות חיפוש לאינטרנט- קטרקט מישני לייזר יאד קפסולוטומיה

סליחה ממש- צ״ל- לייזר יאג קפסולוטומיה (ולא יאד)

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות