המשך תשובה לתשובת הרופאה

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

02/09/2020 | 17:47 | מאת: דן

שלום רב ותודה לתשובתך המהירה . אני שאלתי על הפרשה בבוקר כי: מזה חודשים רבים מדי פעם מרגיש כאילו יש ריס בעיין, בעיין שמאל .בעיקר בצד החיצוני .מפריע לכמה שעות. במיצמוץ ונעלם ליום , חצי יום , יומיים. בעין פתוחה לרווחה לא מורגש . ושוב חוזר. אני נכה וגם קורונה והצלחתי בכ"ז שבוע שעבר ורופא עיניים וותיק הסתכל במשקפיים מרובעות +פנס בדק וטען שיש דלקת עם הפרשות בשתי העיניים לשים טיפות אופלוקס+סינטומצין עד שלא יהיה הפרשה בבוקר. ואני כמוך זוכר שתמיד היו הפרשות בבוקר. עברו כמה ימים עד שהביאו לי התרופות בינתיים עשיתי קומפרס מגבת חמימה ורטובה פעמיים ביום והתחושה שהפריע לי נעלמה . וגם הפרשת הבוקר פחותה בקושי נראית . אזי לא התחלתי עם התרופות .אבל העיניים רטובות מאד וטיפה צורבות לכמה דקות .האם זו תוצאה של החימום הקל של הקומפרס ? האם אפשרי להמשיך קומפרס לעוד כמה ימים ?או להפסיק כי זה מזיק?. הרופא יצא לחופשה ארוכה. ובינתיים לחכות עם התרופות הרי זה כך היה חודשים רבים .העין לא אדומה ורואה טוב .מה דעתך תודה רבה מראש

הקומפרסים לא מזיקים וככל שתקפיד על ביצוע קומפרס כל יום וניקוי של העפעפיים- יחול שיפור. בינתיים נראה לי שתמשיך כך ללא התרופות ואם זה יימשך מעבר לעוד שבועיים - תתחיל שימוש בדמעות מלאכותיות בלבד.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות