נהיגה אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

13/08/2020 | 16:11 | מאת: דניאל פ'

מתוכנן לי ניתוח קטרקט בהפרש של יותר מחודש בין שתי העיניים. כרגע משקפו הראייה שאני מרכיב לתיקון קוצר ראייה מאפשרים נהיגה. בהנחה שחדות הראייה תתייצב בעין המנותחת אחרי מספר ימים, האם יש מצב שאוכל להמשיך להשתמש במשקפיים לצורך נהיגה?

זה תלוי במספר במשקפיים ובתיקון שתזדקק לו אחרי הניתוח. תשאל את המנתח למה הוא מכוון ואז אולי תתייעץ עם האופטומטריסט שלך.

31/08/2020 | 12:11 | מאת: דניאל פ'

ללא נהיגה: האם ניתן להסתובב עם עדשה אפס במשקפיים בעין ימין (לאחר תיקון בניתוח קטרקט) ומינוס חמש בעדשה שמאלית?

פחות סביר שתסתדר עם הפרש כזה בין העיניים. אם העין הראשונה מכוונת לרחוק, הכי טוב יהיה לך בלי משקפיים ותקרא עם העין של המינוס 5

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות