שימוש מותר - תחליף דמעות

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

19/06/2020 | 05:22 | מאת: שמואל

שלום, רציתי לדעת במשך כמה זמן אני יכול להשתמש בבקבוקון תחליף דמעות (ללא חומר משמר) שפתחתי? האם מדובר על שימוש חד פעמי בלבד (כמו שחלק מהיצרנים רושמים) או כל היום ואז לזרוק? האם קיים בכלל הבדל באורך החיים בין היצרנים השונים של הטיפות ללא משמר? תודה רבה

אוב הבקבוקים הם לשימוש במשך חודש ימים . ישנם בקבוקים מבויימים המאושרים לשימוש עד 3 ואפילו 6 חודשים מיום הפתיחה. תקרא מה כתוב על הבקבוק או על הפתק המצורף. אמפולות של טיפות הן לשימוש יומי בלבד.

19/06/2020 | 19:59 | מאת: שמואל

כלומר גם אם כתוב לשימוש חד פעמי (אמפולות), ניתן להשתמש במשך כל היום?

כן. חלק מהחברות מייצרות אמפולה שניתן אפילו לסגור אותה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות