תחושת יובש אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

16/03/2020 | 23:13 | מאת: מור

עברתי קטרקט בעין ימין עדשת מונופוקל לפני שבוע. הימים הראשונים אחרי הניתוח עברו ללא בעיות מיוחדות. לאחר ארבעה ימים התחלתי להרגיש יובש בעין עם תחושה של עצם זר ומהיום אחרי הצהריים העין שורפת. מה יכולות להיות הסיבות לכך שדווקא לאחר מספר ימים התחילה תחושת היובש. האם זה מצריך בדיקה מיידית או ניתן להמתין עוד שבוע עד לביקורת. תודה מראש

כדאי להסות לטפטף טיפות של דמעות מלאכותיות. אם הראיה טובה והתחושה שתארת תחלוף או מאד תשתפר, אין בעיה לחכות לשבוע הבא. התופעה שתארת מאד נפוצה. במקרים רבים היא קשורה לטיפות שמטפטפים אחרי הניתוח. הטיפות עושות גירוי בעין וככל שהזמן עובר יש לזה אפקט מצטבר.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות