דלקת עיניים /טיפול ב אופלוקס

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

06/02/2020 | 09:30 | מאת: אילנה

שלום. עקב דלקת בעין ,רופא עיניים אמר לי לשים 4 טיפות ביום אופלוקס למשך 10 ימים. בינתיים נידבקה גם העין השניה ואני שמה בה טיפות. נשארו 5 ימים לגמר הטיפול , הדלקת עברה אבל העפעפיים שלי נפוחים . מה לעשות ? (אני לוקחת כדורים נגד לחץ דם). לבדוק מדוע הנפיחות בעפעפים? יש קשר לעובדה שעלי יהיה לעבור ניתוח קטרקט ? מה לעשות כעת ? תודה . אילנה

אם העפעפיים נפוחים כנראה שיש עדיין דלקת, אולי דוקא בעפעפיים. כדאי לפתור את העניין לפני ניתוח הקטרקט.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות