משקפי קריאה הסרה לתמיד

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

08/12/2019 | 21:33 | מאת: אאא

במידה ונזקקים למשקפי קריאה רק לעיתון ולכתב ממש קטן האם ניתן להסיר לחלוטין את משקפי הקריאה ולא להזדקק להם כלל אפילו לדברים קטנים ביותר ?

אם הכוונה בניתוח הקטרקט- אין למה שתארת קשר למה שיהיה אחרי הניתוח. מה יהיה אחרי תלוי המדידות הביומטריה ובשיחה עם המנתח.

09/12/2019 | 10:03 | מאת: אאא

ואם זה נובע מזוקן ראיה עקב הגיל ?

לא. מהניתוח. אבל ישנה אפשרות להשתיל עדשות מולטיפוקליות בניתוח ואז אין צורך במשקפיים. זה לא מתאים לכולם. צריך לעשות בדיקת התאמה.

09/12/2019 | 16:04 | מאת: אאא

איך זה מתבצע משתילים עדשה על זו הקיימת ? מה הם החסרונות והיתרונות בכך? לאחר מכן יכול להתפתח קטרקט אם בכלל ?עם השנים ? מה עושים במצב הזה? את מבצעת אצלך בעין טל או בקליניקה שלך בדיקת התאמה לכזה דבר כולל השתלת עדשות תוך עיניות ובכלל זה מוטיפוקל ?

אני התייחסתי אך ורק לניתוח קטרקט. לגבי ניתוחי רפרקציה אני לא הכתובת הנכונה. בטח יש פורום מתאים לשאלות בנושאים אלו.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות