קטרקט שאלה על טיפול נסיוני ועוד...

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

06/11/2019 | 21:10 | מאת: חנני

ערב טוב בן 45, עם קטרקט ב2 העניים כתוצאה מטיפול בסטרואידים (קרוהן). א. לפני מספר שנים, היו מודעות ברחבי הרשת על טיפול נסיוני בטיפות לצורך תיקון העכירות. האם ידוע על התקדמות בנושא זה כטיפול לקטרקט? ב. נכון להיום, קריאה של עיתון, ספר..גוזלת מאמץ (אני דואג לתאורה טובה מאוד...). כאשר ראיתי שהרכבת.משקפיים שקיימים אצלי בעבודה ומשמשים כזכוכית מגדלת, עוזרים מאוד. האם יש טעם.להשקיע בהתאמה של משקפיים ? ג. האם יש משקפיים לנהיגה בלילה לצורך הורדת.הסינוור (לדו' שמעתי על משקפיים צהובות.../מקטב צהוב)? תודה מראש חנני

עדיין אין בשימוש טיפות לשיפור או מניעת קטרקט. כן כדאי לנסות התאמת משקפיים. במקרים רבים אפשר לדחות את הניתוח ולשפר הראיה במשקפיים. ישנם משקפיים מונעי סינוור. כדאי להתעניין בחנויות האופטיקה.

07/11/2019 | 03:56 | מאת: חנני

תודה רבה על המענה המהיר, שאלה נוספת, האם יש סיכון בדחיה של.הניתוח ? הבנתי, שעבר המתינו שהעכירות תהיה "בשלה" לגמרי...והיום ההמצלה לנתח כבר בשלבים ראשונים. תודה מראש חנני

לא מנתחים בשלבים ראשוניים. מנתחים כשיש הפרעה משמעותית לאיכות החיים וכשהקטרקט הוא זה שגורם לבעיה.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות