ניתוח קטרקט כללי אפשרויות ראיה

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

05/10/2019 | 20:47 | מאת: איתי

שלום אם מכוונים לרחוק את העיניים אז יראו לרחוק ללא משקפיים ויצטרכו משקפי קריאה לקרוב אפילו ממרחק של מטר ופחות מכך מה קורה במצב השני שנשאר עם משקפיים לראיה מרחוק מקרוב כל הזמן יצטרך להוריד את המשקפיים כל הזמן אפילו ממרחק קטן פחות ממטר ? תודה

כן. אפשר לעשות משקפיים מולטיפוקליים ואז אין צורך להורידם.

06/10/2019 | 07:43 | מאת: איתי

שלום שמעתי על משקפי אופיס מה המשקפיים האלו ? כל העדשות עברו הכרה ואישור של משרד הבריאות האם ישנה עדיפות להשתלה של עדשה מסוימת מבחינת ראיה או שבכולם הראיה תהיה אותו דבר האם את מכירה עדשה מסוג ריינר תוצרת אנגליה עדשה מונו פוקאלית ? תודה

אופיס הם משקפי מולטיפוקל לעבודה משרדית. לא לנהיגה. ריינר עדשה מצויינת. כל מנתח והעדפותיו שלו. כולן טובות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות