תרופה המיועדת לעידוד ייצור תאי אנדותל בקרניות העיניים.

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

11/09/2019 | 23:10 | מאת: סופר יצחק

דר׳ מיכאלי שלום רב. אני סובל מספירה נמוכה של תאי אנדותל בקרניות העיניים(644 בעין הימנית ו-2041 בעין השמאלית). מצב הראייה עדיין 6/6 בשתי העיניים ועדיין אין בצקת בקרניות העיניים. הובא לידיעתי שקיימת בחו״ל תרופה שעדיין אינה נמצאת בסל התרופות המיועדת לעידוד ייצור תאי אנדותל בקרניות העיניים. ברצוני לשאול מה שם התרופה והאם תוכלי בבקשה לעזור לי להתחיל ולקבל טיפול בתרופה הנ״ל לפני שתתחיל בצקת בקרניות העיניים שלי ואזדקק לניתוחי השתלת קרניות. בכבוד רב סופר יצחק. Email: [email protected]

למיטב ידיעתי הטיפות אינן ניתנות לרכישה באופן מסחרי. השם הוא Ripasudil. ייתכן שבמרפאת קרנית בבית חולים עש קשר למחקרים בינ״ל שרכם אפשר להגיע לטיפול.1

12/09/2019 | 03:24 | מאת: סופר יצחק

ד״ר מיכאלי שלום רב. ראשית תודה מקרב לב על תשובתך המהירה . מאחר ולא הצלחתי לברר היכן נמצא בית החולים ע״ש קשר למחקרים בינלאומיים אשמח אם תוכלי לומר לי בבקשה היכן נמצא בית החולים הנ״ל. בכבוד רב סופר יצחק. Email: [email protected]

אני מתכוונת לבית חולים ציבורי גדול כדוגמת בית חולים איכילוב או תל השומר.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות