השתלת עדשה מונו לרחוק

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

25/08/2019 | 18:26 | מאת: דורון

אני בן 44 חולה טרשת נפוצה ולאחר טיפול רפואי ארוך עם סטרואידים התחיל להיות לי קטרקט בשני העיניים,עברתי ניתוח בעין אחת והושתלה עדשה לרחוק, בעין השניה עדין לא עברתי אבל מתוכנן להשתלת עדשה מקרוב מונו ויזון,חודש אחרי הניתוח התחלתי להרגיש שאני לא רואה טוב ובבדיקה התגלה בצקת שטופלה בכדורים רבע כדור בבוקר ורבע בערב במשך חודש לאחר מכן בבדיקה נאמר שזה בסדר וצריך להפסיק את הכדורים להמשיך שבוע נוסף 3 פעמים ביום טיפות,שבוע אחר כך רק פעמיים,ושבוע נוסף רק פעם אחת,בשבוע השני פתאום התחיל לי בבוקר תופעה מוזרה התחלתי לראות נקודות שחורות בכול מקום כמו זבובים קטנים שעפיים מהבוקר עד שהלכתי לישון,למחרת התחלתי להרגיש מעיין נוזל שמשחק לי בעין איפה שאני מביט הוא מגיעה וחוסם לי את הראיה כמו זכוכית עם אדים וגם תחושה של גוף זר תחושה לא נעימה מי שעברתי תניתוח עד להופעת ה"זבובים" שראיתי עבר חודש ושלושה שבועות,מה עושים האם הנוזל הזה אמור להעלם,זה ממש מציק ואני לא חושב שאדם אחרי ניתוח להשתלת עדשה אמור לחיות ולראות ככה עם נוזל שמפריעה לעין ולראיה ובנוסף לראות מעיין נקודות שחורות שמתעופפות,תודה מראש מחכה לתשובה אני פשוט בלחץ

מה שתארת יכול לקרות לכל אחד אחרי הניתוח ובמיוחד דוקא אחרי כמה שבועות מהניתוח. בכל מקרה אתה צריך להבדק ליתר בטחון. עם הזמן העכירות והנקודות אמורות להתפוגג.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות