לפנישנה אחותי עשתה ניתוח קטרט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

10/08/2019 | 13:34 | מאת: נזק בגלל קטרט

הקטרט היה בהרדמה במהלך השנה קיבלה זריקות לתוך העין רופאים אמרו שיש לה פיטריה בתוך העין שאלתי איזה סוג של פיטריה הם אמרו שלי ידוע להם אחותי עברה למחלקה הפנימית מצבה הדרדר מערכות גופה קרסו עשו לה לה סיטי ראש הזיהום עלה לה למוח..איך אפשר לתקן את הנזק שגרם לה. תודה

אם הניתוח היה לפני שנה ובמהלך השנה קיבלה זריקות בעין ואז קיבלה זיהום, הרי שהזיהום לא נגרם מהניתוח אלא מהזריקות. ייתכן אפילו שמדובר בזיהום פנימי מהגוף שהתפשט לעין. בכל אופן אין קשר לניתוח ואיני יכולה לענות לשאלתך.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות