ניתוח קטרקט ועדשה מונופוקלית

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

04/06/2019 | 11:29 | מאת: שפרה

שלום. יש לי קטרקט המכסה את האישון והומלץ עדשה מונופוקלית. ( צורך רק לקריאה). יש ברקע ERM ואין צורך כרגע בניתוח. האם עדיף ללא לייזר? תודה תודה לצערי לא הצלחתי להגיע אלייך לבדיקה לפני ניתוח רק בעוד חודש.

אין חובה להשתמש בלייזר. ישנם מקרים שבהם מומלץ למשל- אם ישנו שימוש בתרופות מסויימות לטיפול בערמונית, אם ישנה בעיית קרנית מבויימת או אם יש קטרקט מאד מתקדם. ממה שתארת לא ניתן להבין את הדברים הללו כך שאיני יכולה לתת המלצה מלומדת.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות