ניתוח קטרקט מבלי לכסות את הפנים

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

04/06/2019 | 09:23 | מאת: חני

אני סובלת מקלסטרופוביה קשה, כשנותחתי בעין אחת הסתבר שאני לא יכולה שמכסים לי את הפנים (בפלסטיק הסטרילי) והאחות הציעה לרופא לא לכסות (שיטת חיתול) עכשיו אני צריכה לבצע ניתוח בעין השנייה והרופאים לא מוכנים לא לכסות את הפנים שלי, אני פשוט לא יכולה לנשום במצב הזה, מה עושים?

אין פתרון טוב לבעיה. את צריכה לנסות ולשלוט בבעיה שלך עם תרופות הרגעה או לקבל טשטוש או שתאלצי להינתח בהרדמה כללית. אם מדובר בעין ימין אז לפעמים (וזה יכול להשתנות מחדר ניתוח אחד לשני) אפשר להרים מעט את הכיסוי מהצד ולאפשר לך הרגשה פתוחה קצת בלי לפגוע בסטריליות.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות