שינוי מספר לאחר ניתוח משולב קטרקט וויטרקאוטמיה

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

29/04/2019 | 14:19 | מאת: נתמאל

אשתי ביצעה ניתוח משולב של קטרקט וויטרקאטומיה. לאחר הניתוח מספר המשקף של העין המנותחת השתנה מפלוס שתיים למינוס אחד וחצי. האם זה נורמלי? או שמה טעות העדשה המושתלת? תודה

ממספר של פלוס תמיד מורידים לאפס או למינוס בהצאם לרצון המנותח או למה שניתן לפי מצב העין השניה. מינוס אחד וחצי משמעותו שהיא תוכל לעבוד בטווח של מחשבב ללא משקפיים. אם זה היה במכוון זה צריך לשאול את המנתח מה תכנן.

29/04/2019 | 14:28 | מאת: נתנאל

תודה על התשובה המהירה. הבעיה שהעין השניה במספר שתים פלוס ולכן ההבדל בין שתי העיניים גבוה מאד וההבתגלות קשה. האם יש דרך לפתור את הבעיה

אם לא תהיה הסתגלות אפשר לנסות עדשות מגע או עדשות למשקפיים מיוחדות של חברת Hoya היפנית

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות