ניתוח קטרקט עיעיעיעכעיכעיכגעכגע

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

23/04/2019 | 20:32 | מאת: רגינה

שלום שמי רגינה לאמאי עשו ניתוח עיניים קטרקט והרסו לה קרנית קרעו לה את הקרנית ועד עכשיו היא לא רואה טוב למרות אחרי ניתוח ההוא ראשון עשו עוד 5 ניתוחים תיקונים ולא מצליחים האם אפשר לעזור?

אני מצטערת לשמוע. בדרך כלל אם הקרנית נפגעת בזמן ניתוח קטרקט- מחכים כמה חודשים ואם אין שום שיפור צריך לעשות ניתוח השתלת קרנית. נשמע שניסו מספר ניתוחים ואין הצלחה אז כנראה שאין מה לעשות אבל לא ניתן לענות על שאלה כה מורכבת ללא הכרת המקרה מקרוב.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות