תרופות אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

15/04/2019 | 07:03 | מאת: תרופות אחרי ניתוח קטרקט

שלום רב, שבועיים אחרי ניתוח קטרקט. עם סכרת סוג 2. איזו תדירות יש לטפטף לעיניים OFLOX,STERODEX' NEVANAC. גם קמתי הבוקר עם עין אדומה. האם יש מקום לדאגה? תודה

אם האודם הוא ממש שטף דם בדרך כלל אין צורך לדאוג. אם אתה מקבל מדללי דם שמצריכים ניטור בבדיקות דם צריך לוודא שאתה מאוזן. אם הראיה טובה ואין כאבים אפשר לנסות להוסיף טיפות של דמעות מלאכותיות מספר פעמים היום ואם האודם ישתפר אין צורך לדאוג, אולם אם הבעיה תמשיך או שכן יש כאבים וירידה בראיה- יש לפנות בהקדם לרופא המטפל.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות