אחרי ניתוח קטרקט העין דומעת

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

14/01/2019 | 11:02 | מאת: מימי

אבא שלי עבר ניתוח קטרקט לפני כחודש, ומאז כל זמן שלא נמצא בחוץ כלומר באור מלאכותי או שהוא קורא העין שורפת ודומעת זה ממש בילתי נסבל, הוא היה אצל רופא כמה פעמים ונתנו לו סוגים שונים של טיפות, האם זה נחשב סיבוך אחרי הניתוח. האם זה לגיטימי? מה יכולה להיות הסיבה ומה עליו לעשות. הבוקר היה אצל פגישה עם המנתח. ונתן לו טיפות וולטרן. אשמח לחוות דעת. תודה

התופעות שתארת אינן נדירות. עם סבלנות וטיפולים שונים כולל למשל הוולטרן שקיבל לאט לאט התופעות אמורות להשתפר.

14/01/2019 | 23:07 | מאת: מימי

תודה! אילו טיפולים לדוג'?

כמו שהזכרנו כבר את הוולטרן למשל. תלוי במצב- טיפות של מי מלח 5%, קומפרסים חמים, טיפות רסטזיס.

15/01/2019 | 08:09 | מאת: מימי

תודה רבה!

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות