יש מספר עדשה בניתוח קטרק

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

16/10/2018 | 19:07 | מאת: רפי

יש לי היום בעין ימין עדשה מס 8- . במידה ואני עובר ניתוח קטרק יש משמעות למספר העדשה שמושתלת ? (אני צריך לעבור בדיקת עיניים אצל אופטומטריסט ? ואז מתאימים את העדשה ? בעין השמאלית gcr,h ניתוח לאיחוי קרע ברשתית שבאותה הזדמנות גם טיפלו בקטרק ויש לי היום מספר + 3

הכוונה פלוס 3 לקריאה? כלומר אין מספר לרחוק בעין שנותחה? לעין השניה שלפני ניתוח המדידות מתבצעות אצל רופא העיניים ולא אצל אופטומטריסט. מובן שיש משמעות למספר העדשה המושתלת.

16/10/2018 | 20:38 | מאת: רפי

תודה דר מיכאלי המדידות נעשות ביום הניתוח או בפגישה מוקדמת בקליניקה של רופא העינים, כמו כן רציתי לשאול אני מרכיב עדשות מגע אפשר להרכיב אותם עד לפני הניתוח.

המדידות נעשות לפני הניתוח אבל כל רופא עושה את הדברים קצת אחרת. כעיקרון אין מניעה להמשיך ולהרכיב את העדשות עד ליום הניתוח אולם לצורך המדידות תצטרך להימנע מהרכבתן במשך כשבועיים, תלוי כמובן בהמלצת המנתח שלך.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות