ניתוח קטרקט - דלקת לחמית כרונית

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

08/10/2018 | 00:13 | מאת: רוני

אני בן 52 עם קטרקט בעין ימין. כל חיי סבלתי מדלקת לחמית על רקע אלרגי. בשנים האחרונות המצב מאד השתפר אבל עדיין קיים. האם זה מגביר את הסיכון לסיבוכים בניתוח ? תודה

לא צריכה להיות בעיה מיוחדת. אם אתה רוצה להימנע מהסיכוי שתפתח רגישות לטיפות שמקבלים אחרי הניתוח, אתה יכול לנסות לבקש מהמנתח מראש טיפות ללא חומרי שימור. זה מייקר את הטיפות ומעט קשה להשיגן אך לא יותר מדי.

08/10/2018 | 11:37 | מאת: רוני

תודה רבה

11/10/2018 | 00:27 | מאת: רוני

שאלה נוספת : יש לי בנוסף קוצר ראייה די גבוה 7- ואינני יכול להרכיב עדשות מגע. אם מנתחים כל עין בזמן אחר כיצד אפשר יהיה לפצות על ההפרש בין העיניים בהנחה שמתקנים לראייה מרחוק ? תודה

אתה פשוט תשתמש בעין המנותחת לרחוק ובשניה לקריאה. ישנה אפשרות לנסות משקפיים מיוחדים עם עדשות מתוצרת חברת hoya היפנית שיכולות לגשר על הפער בין העיניים.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות