אין שיפור לאחר קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

25/08/2018 | 03:54 | מאת: יעקב שמש

עברתי את הניתוח אבל אין שיפור הראיה של העין המנותחת המצב הוא כמו שהיה לפני הניתוח מה הן הסיבות הרפואיות למצב זה

אם עברו רק ימים ספורים מהניתוח הרי שהמצב אמור להשתפר וכנראה ישנה בצקת בקרנית שממסכת את הראיה. אם עבר זמן רב והחלמת לחלוטין- ייתכן שישנה בעיה ברשתית שלא נראתה בבדיקה לפני הניתוח, ייתכן עקב קטרקט מתקדם. ייתכן שהקרנית מצולקת והסרת הקטרקט לא הועילה כמו שחשבו שיקרה. ישנן סיבות רבות ואני לא יודעת את כל הפרטים כדי לעזור יותר.

27/08/2018 | 00:54 | מאת: יעקב שמש

בעצם עברו מספר ימים מהניתוח בביקור לאחר הניתוח נאמר לי שיש נפיחות בדרגה 2 לפני שנה עברתי ניתוח של תיקון חור מקולרי העדשה המושתלת היא +0.5 אני בקשתי עדשה 0 כי ראיתי טוב בשתי העניים אבל רציתי שהעין עם הקטרק תהיה חדה ללא ערפל נאמר לי שאנני מועמד טוב לעשות פרימיום עקב הניתוח הקודם ואם העדשה תהיה אפס אז אצתרך עדשה במספר +15.0 במישקפים שלאחר הניתוח האם מ ההסבר היה נכון או ניסיון לשכנע אותי לא לידחות את הניתוח כי הכל היה מוכן מראש ,

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות