3 חודשים אחרי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

12/08/2018 | 11:11 | מאת: יוסי ד

אמי בת 84 אחרי ניתוח. Oct אחרי 3 חודשים התעבות רשתית אחרי cme עם אובדן רקמת הרשתית באזור בצקת. עובי רשתית 715. קיבלנו נובנק ואזופט כפול 3 ביום ולבוא oct אחרי חודש 1 האם נובנק צריך להיות כמו ג'לי קשה לטפטף 2.האם לא כדאי oct גם אחרי שבועיים לבדוק שיפור האם הנזק כבר נגרם או הפיך.  יש עדיין מדי פעם תופעות של כאבים בעין. רופאים לא ממש מביעים דאגה מזה. האם יש כיוון למקור כאבים

הנבנק באמת מאד סמיך ומצריך ניעור חזק. אחרי שבועיים לא צפוי שיפור מספק. צריך לחכות חודש. אפשר להוסיף גם טיפות סטרואידליות אבל אולי היה לחץ ולכן לא ניתנו. רמז לכך הוא גם טיפות האזופט שניתנו להורדת הלחץ.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות