ניתוח קטרקט בעין שמאל ואני בת 57

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

15/02/2018 | 22:51 | מאת: שלי

אני אמורה לעבור ניתוח קטרקט ומאוד מאוד חוששת ממהחלמה ולאחר האם התחושה בעין תהיה אותו דבר המראה ישאר והאם לאחר ההחלמה יהיו אלוצים או דברים שלא אוכל לעשות כגון להתאפר ספורט שחיה תודה מראש

אחרי ניתוח קטרקט העין כעיקרון נראית אותו דבר אך לפעמים יש שינויים קלים כגון: נצנוץ של העדשה במרכז האישון, שינוי בגודל האישון וצניחת עפעפיים. אחרי הניתוח אסור לשחות ולהתאפר במשך חודש ימים. מעבר לכך כמעט שאין מגבלות. יש צורך לטפטף לעין טיפות ולהגיע לבקורות. אפשר לעשות התאמה זמנית של המשקפיים ואת הזוג הסופי עושים אחרי כחודשיים.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות