a m d שיטת ריפוי ניתוח קטרט רגיל או לייזר

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

29/10/2017 | 22:06 | מאת: ברוך

האם אפשר לרפא amd יבש? מהן השיטות לניתוח קטרט? רגיל לייזר? אילו עדשות ממולצות להשתיל?

לגבי AMD פנה לפורום המתאים. בניתוח קטרקט העדשות צריכות להיות מותאמות לצרכיך, למצב העין השניה ולמה שאתה רגיל אליו. אין עדשה אחת שהיא הכי טובה וכל מקרה צריך להישקל לגופו. לגבי לייזר- הלייזר הוא סכין יוקרתי ומאד מדוייק. הוא אינו חיוני ברוב המקרים ויכול להועיל משמעותית במיעוט המקרים. אם אין שיקול רפואי נגד אזי כן שווה להיעזר בלייזר.

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות