שאלה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

16/08/2008 | 12:32 | מאת: תמר

עברתי ניתוח ראש לפני 5 שנים ( לקחתי את הכדורים בעקבות גידול) . אני ללא התקף אפילפסיה מאז ומטופלת בטגרטול 800 mg ליום . נירולוג אמר לי שאני יכולה לנסות ולהוריד במינון במטרה להפסיק עם הכדורים אחת לשבועיים ב 200 mg . מאחר ואני חוששת אני מעונינת לרדת 200 mg לתקופה ארוכה ולהישאר במינון 600 mg האם זה נכון לבצע ירידה איטית ביותר או שיש לרדת במקצבים של אחת לשבועייים 200 mg ? תודה

02/09/2008 | 19:06 | מאת: ד"ר אנדי קנר

תמר שלום, אפשר לבצע בדיקת EEG לפני תחילת הורדת התרופה. נהוג להוריד תרופות נגד התקפים בהדרגה. החלטה על קצב ההורדה על הרופא המטפל / נוירולוג. בברכה דר אנדי קנר

מנהל פורום גידולי מוח