אוכף תורכי

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

08/08/2008 | 12:41 | מאת: ליה

שלום רב, היה לי אוטםן לקונרי באיזור האוכף התורכי, בגודל קטן, רציתי לדעת האם האיזור הזה אחראי על הזיכרון? למעשה אני רוצה לדעת למה האיזור הזה אחראי? משום ששמתי לב שיש לי בעיות זיכרון בטווח הקצר, ואני מרגישה שאני מנסה לפעמים לזכור אירועים שהיו בבוקר אותו יום ודי קשה לי, ולעומת זאת זכרונות מאוחרים אני יכולה לזכור..ובפרוטרוט, האם אירוע זה יכל לנבוע מהפלה? יש לי טינטון באוזן מאז ההפלה, האם טינטון ואירוע מוחי הם הולכים יחד? את האירוע גיליתי במקרה בבדיקת תהודה מגנטית...

09/08/2008 | 22:32 | מאת: ד"ר אנדי קנר

ליה שלום, הפורום לשאלות על לגידולי מוח וטיפולם. בברכה דר א. קנר מומחה נוירוכירוגיה ורדיוכירורגיה לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 מ"ר ת"א איכילוב: 03-6974075

מנהל פורום גידולי מוח