סרטן במוחון מסוג גליומה דרגה 4

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

20/05/2016 | 17:43 | מאת: אלה טל

שלום וברכה ! אני אלה אחותי חלתה בזה הסרטן לפני כששה חודשים כשלפני כן סבלה ממיגרנות רבות אי שיווי משקל והפרעה נוירולוגית . לאחר MRI ואבחון הסרטן החלה בטיפולים כימותרפיים והקרנתים ובסיום הטיפול הגוש לא הוקטןואז החלה בטיפולים ביולוגיים אווסטין שטיפל מצוין והגוש הוקטן ב50% . העניין שמסרבים לנתח אותה התגובות מהטיפולים הם קשים ובעיקר מצבה הנפשי רגשי מתדרדר וכן יש הפרעות נוירולוגיות שונות . רצינו לקבל עוד יעוץ כרגע מטופלים באיכילוב . נשמח לקבל הפניה לפרופסור מומחה בנושא . בברכה אלה טל

רצוי להתייעץ עם נוירו-אונקולוג, אשר יוכל להביע את דעתו על אפשרויות הטיפול. יש כאלו במרבית המרכזים הרפואיים. בברכת בריאות

מנהל פורום גידולי מוח