פענוח MRI

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

29/04/2016 | 12:58 | מאת: שני

שלום דר, אני ב 26 כיום ואובחנתי לפני 4 שני עם אדנומה בהיפופיזה עקב היפרפרולקטינמיה. בMRI כתבו שלא נראתה עגות לאדנומה והיפופיזה בטווח תקין. ו:" בשולי הבדיקה הודגמו מס מוקדים לא ספציפיים קטנים בחומר לבן סב קורטיקלי היכולים לבטא שינוי מיקרואנגיופתי". זו התחלת דמנציה? ממה זה יכול להגרם? מה ניתן לעשות ועד כמה דחוף ללכת לנוירולוג? בתודה מראש, שני

זו בהחלט לא התחלת דמנציה. כדאי להתייעץ עם נוירולוג, אין צורך בבהילות.

מנהל פורום גידולי מוח