גידול בגזע במוח ייתכן שזה שפיר

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

16/11/2015 | 19:24 | מאת: ימית

לאבא שלי גילו לאחר ניתוח מעקפים בבדיקת mri גידול בגזע המוח שמשפיע על בית הבליעה,אבי כבר לא מסוגל לאכול מוצק קשה לו לבלוע, הוא מאוד חלש, הרופאים המליצו לעשות ניתוח כדי לקחת ביופסיה, רציתי לברר האם אדם בגילו ב 78 יוכל לעבור כזה ניתוח באזור הגולגולת.

בכל מהלך יש סיכון מסויים. אבל כדי להחליט באיזה גידול מדובר ואיזה טיפול אפשרי חייבים לקחת דגימה מהתהליך.גם אי מתן טיפול הוא מסוכן. יש להעריך היטב את הסיכונים והסיכויים בכל מקרה לגופו.

מנהל פורום גידולי מוח